Categorii
Your Cart

Nada

Nada Active Baits “Fish & Cereal” este bogata in Fainuri de Peste Premium si Cereale.Nadele sunt destinate pescuitului pestilor pasnici, avand o putere mare de atractie, digestie si mentinerea acestora pe vad.Fish & Cereal contine 3 tipuri de Fainuri de Peste si un mix de cereale, poate..
26,00Lei
Nada Active Baits Green Betain este o nada bazata pe baza de Ingrediente Naturale de cea mai buna calitate, Fainuri de Peste Premium si Betaina HCL(puritate de 98%). A fost conceputa pe parcursul a mai multor luni de testare si ajustare pentru a se potrivi perfect cu o gama ..
26,00Lei
Când am pornit la drum cu proiectul Active Baits, viziunea noastră includea o nada speciala, cea care a devenit astăzi  Nada Krill & Protein.Aceasta este o nadă de calitate superioară, ce conține un amestec bogat în făinuri de peste, proteine, și crustacee. Mix cu o valoare nutritivă  ..
26,00Lei
În partidele de pescuit scurte, de o singură zi, avem  nevoie de o nadă pe care peştii să o recunoască instantaneu drept o sursă de hrană de cea mai bună calitate.Nada Active Baits Premium Fishmeal  este propunerea noastră de nadă rapidă cu o concentrație mare de proteine și făinuri de peș..
26,00Lei
Nada "Secret Formula" contine 7 tipuri de fainuri premium de la binecunoscutul producator Stiky, fainuri cu o atractie foarte mare. A fost conceput si gandita pentru a atrage pestele mare. Aceasta este o nadă de calitate superioară, ce conține un amestec bogat în făinuri de peste, proteine, atr..
30,00Lei
Nada Active Baits “Sweet Fishmeal” este o nada bazata pe Ingrediente dulci naturale si Fainuri de Peste Premium. A fost conceputa pe parcursul a mai multor luni de testare si ajustare pentru a se potrivi perfect cu o gama larga de situatii de pescuit, pastrand totodata eficienta maxima a momelii.Con..
26,00Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)