Categorii
Your Cart

Aditivi

Nutri Liquid Booster "Secret Formula" este un aditiv lichid cu concentratie mare de aminoacizi, proteina, atractanti si betaina. Este un lichid greu, cu dispersie rapida in apa care creeaza pe substrat un nor de atractie, stimuland apetitul pestilor olfactiv cat si vizual. Se poate folosi pentr..
24,00Lei
Nutri Liquid Booster "Big Carp" este un aditiv lichid cu concentratie mare de aminoacizi, proteina, atractanti si betaina. Este un lichid greu, cu dispersie rapida in apa care creeaza pe substrat un nor de atractie, stimuland apetitul pestilor olfactiv cat si vizual. Se poate folosi pentru adit..
24,00Lei
Nutri Liquid Booster "Porumb & Miere" este un aditiv lichid cu concentratie mare de aminoacizi, proteina, atractanti si betaina. Este un lichid greu, cu dispersie rapida in apa care creeaza pe substrat un nor de atractie, stimuland apetitul pestilor olfactiv cat si vizual. Se poate folosi p..
24,00Lei
Nutri Liquid Booster "Spicy Tiger Nuts" este un aditiv lichid cu concentratie mare de aminoacizi, proteina, atractanti si betaina. Este un lichid greu, cu dispersie rapida in apa care creeaza pe substrat un nor de atractie, stimuland apetitul pestilor olfactiv cat si vizual. Se poate folosi pen..
24,00Lei
Nutri Liquid Booster "Squid & Pruna" este un aditiv lichid cu concentratie mare de aminoacizi, proteina, atractanti si betaina. Este un lichid greu, cu dispersie rapida in apa care creeaza pe substrat un nor de atractie, stimuland apetitul pestilor olfactiv cat si vizual. Se poate folosi pe..
24,00Lei
Nutri Liquid Booster "Choco & Porto" este un aditiv lichid cu concentratie mare de aminoacizi, proteina, atractanti si betaina. Este un lichid greu, cu dispersie rapida in apa care creeaza pe substrat un nor de atractie, stimuland apetitul pestilor olfactiv cat si vizual. Se poate folosi pe..
24,00Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)