Jurnal de weekend!
Impreuna cu colegul meu, Toni Alexandrescu, am participat la concursul organizat de adrian Adrian Dumitru Lazar de la C&B pe Bila 2 pe echipe! Vineri in antrenament pe standul 20 am constatat ca pestele este cantonat in mal pe anumite standuri, pe patul de nada cam noapte indiferent ca faceai un pat de nada din method sau cos, reusind sa punem pe saltea 9 crapi! Un antrenament reusit tinand vont de faptul ca standul 20 nu este printre cele mai stralucite! In antrenament eu am folosit ca si Nada Active Baits Krill & Protein iar Toni a folosit Nada Active Baits Green Betain si Peleti Premium Fishmeal de 2.5 mm, nade pe care le-am folosit si in concurs, iar la carlig, Premium Wafter de 6 si 8 mm, N-Buryric, Tutti Frutti, Chocho&Orange si Krill, la acestea 4 am avut cele mai bune rezultate!
Mansa 1️⃣ tragem stand 26 unde sunt aprox 160 m pana in mal. Stiu d ca pe acea zoba concursul trecut a mancat si pe vad spunem, hai sa facem sa nu ne para rau dupa ca nu l-am facut, zis si facut! Incepem pescuitul in mal si ce sa constatam, apa extrem de scazuta la 2-3 m de mal…..ne am tras 5-6 m sa practicam un pescuit pe apa mai adanca! Primul peste, un cteno frumos cu o creanga de 1.5 m in bot, venea drept nu tu stanga/dreapta, ajunge la mal si scapam de craca si incepe distractia…..il punem pe saltea, 8.70 kg, bun, am inceput bine, intrase la Nada Green Betain! pana la ora 12 am dat la cantar 3 cteno si 2 crapi, aprox 30 kg. Pana la ora 14 am mai prins 3-4 ciortani si dupa sa taiat, eram umar la umar cu standul 27 ocupat de Chiforeanu Florian si Boldor Virgil care aveau perete de stuf in fata si cand pica methodul langa stuf aveau plecare la 3-5 min! ultimele 2 h au facut diferenta cand lor le-au intrat 3 crapi mai mari si 3-4 ciortani! Am reusit un loc 2 pe sector!Mansa 2️⃣ ne aduce standul 13…….un stand destul de lung, in stanga pe 12 era Razvan Slim pe standul 14 era o echipa tot din cadrul clubului MFCFR! Bineanteles, standul 13 mai lung cu 15-20 m fata de celelalte 2…..
Pana la ora 15:30 o si gura trasatura si aia de caras, stanga/dreapra datorita faptului ca se puteau lipi de mal aveau plecati de crap/caras, noi am tot incercat pe vad si alte distante! La ora 15:30 avem o plecar, nu mi-a venit sa cred, punem pe saltea un crap de 5 kg si ceva si terminam mansa cu 5.8 kg, loc 7 pe sector si un total de 9 puncte, din pacate, norocul nu a fost de partea noastra, asta este….
Pana data viitoare…..Fire intinse si fum in mulinete!