Categorii
Your Cart

Pelete

Peletele Active Baits “Premium Black Halibut” au o concentrație foarte mare de Fainuri de Peste si Uleiuri care se eliberează mediu spre lent in apă, avand proprietatea de a atrage si mentine pestele pe vad.Micropelete au un continut ridicat de proteine(46% proteina bruta) si uleiuri(2..
26,00Lei
Peletele Active Baits “Premium Fish & Black Halibut” au o concentrație foarte mare de Fainuri de Peste,  Proteine si Uleiuri care se eliberează lent in apă avand proprietatea de a atrage si mentine pestele pe vad.Micropelete Fish & Black Haliubt este combinatia ideala pen..
26,00Lei
Peletele Active Baits “Premium Fishmeal” au o concentrație foarte mare de Fainuri de Peste si Proteine sunt pline cu atractanți care se  eliberează lent in apă.Micropelete cu un conținut nutritiv ridicat – perfect pentru crapii mari și înfometați. Reprezintă alegerea ideală a pescarilor care vo..
26,00Lei
Peletele Active Baits “Premium Fishmeal” 4 mm au o concentrație foarte mare de Fainuri de Peste si Proteine sunt pline cu atractanți care se  eliberează lent in apă.Micropelete cu un conținut nutritiv ridicat – perfect pentru crapii mari și înfometați. Reprezintă alegerea ideală a pescarilor ca..
26,00Lei
Mix-ul de pelete premium 2 mm by Coppens, dupa cum este este specifict si in denumire provin de la consacratul producator Coppens care nu mai are nevoie de nici o prezentare, acestea fiind cele mai bune pelete care exista pe piata in momentul de fata.Mix-ul este alcatuit din:Premium Red Krill - aces..
26,00Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)