Categorii
Your Cart

Wafter Usturoi 4.5 mm

Wafters-urile din gama Active Baits sunt momeli pentru carlig Critic Echilibrate produse sub supraveghearea si indrumarile lui Preda Adrian!

Pot fi folosite pe spin pentru momeala(bait sting), banda de silicon, fir de par, quick stop. Isi mentin flotabilitatea, aroma si textura chiar si dupa mai multe utilizari. Momelile de 4.5 mm pot fi folosite cu carlige nr 12/14/16 sau carlige mai mari si spin de momeala(bait sting) de 7 mm si se vor echilibra perfect. Pentru a modifica prezentarea carligului in varf si coada, putem folosi aceeasi marime de carlig, nr 12/14/16 sau numere mai mari, iar in locul spinului folosim banda de silicon pentru pelete, nu este nevoie sa modificam marimea carligului pentru a echilibra carigul.

Wafters-urile Active Baits au o textura foarte fina care ajuta la indepartarea nadei din method pentru a se observa cat mai rapid culoarea fluorescenta pentru o atractie cat mai rapida a pestilor. Datorita densitatii foarte mare, acestea sunt gumate si stau foarte bine pe spin.

In urma testelor efectuate am avut rezultate notabile pe tot parcursul anului indiferent de anotimp atat pe incinte private cat si pe balastiere sau lacuri salbatice


Caracteristici:

  • Flacon cu capac din plastic cu garnitura care etanseaza pentru a mentine flotabilitatea, aroma si prospetimea
  • Aceeasi flotabilitate, atractie si textura chiar si dupa o perioada mai indelungata sub apa
  • Critic echilibrate
  • Mod Ambalaj: Flacon plastic cu capac etans 35 ml – aproximativ 110 buc
  • Aroma: Usturoi
  • Culoare Alb Fluo