Categorii
Your Cart

Premium Dumbell Sinking Solubil "Pure GLM" - 7 mm - 50 ml

Noile dumbell sinking solubile din portofoliul Active Baits, sunt momeli cu atractie mare si fac pot face selectia pestilor de talie mare, acestea au fost testate pe incinte private cat si pe balti salbatice unde au dat rezultate foarte bune. Datorita ingredientelor premium, acestea vor fi identificate foarte repede ca o sursa de hrana datorita continutului proteic de aproximativ 60-63%.

Mixul acestor dumbbel solubile este unul foarte bogat in proteine, Full Fat GLM, aminoacizi, atractanti, faina de soia, faina de sange, faina de peste LT, faina de peste predigerata CPSP90, lactoza, ou, grasimi, cat si ingrediente pentru digestie si solubilitate precum pure betaine 97% si wpc 60 whey protein 100% solubil.

Ce este GLM-ul?

Full Fat GLM Powder Extract Sticky Baits este cunoscut de catre pescarii de crap si sub forma de Extract de scoica cu buza verde. Este un produs 100% natural, de provenienta Noua Zeelanda iar valoarea sa proteica atinge pragul de 50%. Reprezentand unul din cei mai eficace aditivi, probabil ca este extractul natural cel mai des utilizat de catre cei care isi construiesc singuri mixurile. Are calitatea de a imprima boiliesurilor un nivel de atractie foarte ridicata. Caracteristica Full Fat a extractului GLM de la Sticky Baits isi tradeaza calitatea ireprosabila printr-un miros deosebit de puternic, chiar intepator. Este recomandat să fie adaugat în orice boilies pe baza de făină de pește, dovedindu-si pe deplin eficienta.

Datorita tuturor ingredientelor premium, acestea in contact cu apa se activeaza imediat formand o zona puternica de atractie in jurul carligului.

Acestea pot fi folosite pe monturi cu fir de par, cu spin sau banda de silicon


Caracteristici:

  • Dumbell sinking solubil;
  • Dispersie foarte buna in contact cu apa
  • Atractie sporita
  • Selectia pestilor
  • Aroma: GLM(Scioca cu buza verde)
  • Mod ambalaj: borcan plastic cu capac etans de 50 ml – 40 g