Categorii
Your Cart

Livrare si Retur

Livrare si Retur

Costuri transport:

In cazul in care ai ales livrarea prin curierat rapid, exista urmatoarele situatii:
  • Costul trasportului este 18 ron primele 2 kg, fiecare kg suplimentar se taxeaza cu 1 ron/kg.
Livrarea comenzilor se efectueaza cu urmatoarele firme de curierat in functie de locatia dvs.: GLS, FAN COURIER, SAMEDAY COURIER. Va recomandam sa verificati starea ambalajului iar pentru cele care prezinta urme avansate de deteriorare, lovituri sau indoituri ce pot afecta produsele din interior, va rugam sa ne contactati telefonic sau pe mail.

Procesarea comenzilor si livrarea coletelor

Comenzile online se proceseaza in maxim 24-48 de ore de la trimitere in functie de numarul comenzilor primite, iar cele trimise in weekend se proceseaza in ziua de luni.

Modalitati de livrare

Pentru comenzile online exista 2 variante pentru a intra in posesia produselor:
  • ridicare din magazinul de pescuit din Corbeanca;
  • livrare prin serviciul de curierat rapid;

Livrari Internationale (in afara Romaniei)

Putem livra si in afara Romaniei. Pentru detalii referitoare la transportul in afara tarii, va rugam sa ne contactati telefonic.

Garantie produse

Produsele comercializate pe site-ul CorbeancaFishing.ro sunt originale, provin direct de la producatori sau distribuitori autorizati si sunt in concordanta cu normele si cerintele Europene. La cerere, putem oferi autorizatia de distributie sau documentul oficial (semnat si stampilat de producator) care atesta faptul ca firma noastra are dreptul de a comercializa produsele respective. Conditiile de acordare a garantiilor pot varia in functie de producator si sunt stabilite in politicile comerciale ale fiecarui producator, la nivel national.

30 zile drept de retur

Fiecare dintre noi este client, asa ca intelegem foarte bine dorintele clientilor nostri. Pentru comenzile online, trimise prin curierat rapid, ai 30 zile calendaristice in care te poti razgandi si poti returna produsele fara invocarea unui motiv (conform ordonantei de urgenta 34/2014).